BLACK BARREL

SERIES

Black Barrel Series on tuotesarja Wild Barrel Seriesin rinnalle, esitellen pitkäkestoisen ja huolellisen käsityön tulosta. Lopullisille oluille on annettu aikaa reilusti. Tynnyrikosketuksen tuoma oma makumaailmansa ja kypsytysaika pyöristävät kulmia sopivasti ja oluet esittelevätkin erityisesti pitkäkestoisen tynnyröinnin tuottamaa pehmeää aromikkuutta.

Black Barrel Series ei ole pelkästään puhdas tynnyriprojekti vaan oluet ovat myös huolellisen sekoittamisen tulosta ja oluita maustetaan myös tukien oluen omia aromeja. Oluet ovat luontaiselta tyyliltään alkoholiprosenteiltaan korkeita ja niiden rungot muodostavat syviä ja intensiivisiä makumaailmoja, jotka liukuvat kohti hellivää liköörimäistä samettisuutta.

Julkaisemme Black Barrel Barrel Series -oluita kypsymisaikojen ehdoilla ja uusimmat lanseeraukset löydät helpoiten verkkonoutokaupastamme. Vaihtuva valikoimamme on suosittu laadukkaissa olutravintoloissa, joten tuotteiden saatavuutta kannattaa kysyä oman suosikkipaikkasi henkilökunnalta.