Kampi 8,5%

6,90  sis. ALV

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Kampi 8,5%  | New Zealand IPA | Nelson Sauvin, Nelson Sauvin Hop Kief

Vanha kunnon ikuisuuskysymys, jossa Kumpi ja Kampi tappelemassa kuin Ferdinand von Wrightin metsot… siis kiivit konsanaan! Mutta kumpi voittaa tämän taiston? Lapsuuden kompakysymysmuistoja puhkaiseva New Zealand IPA mahdollistaa traumojen käsittelyn oluen muodossa.

Pääosassa uudenseelannin ihastuttavat humalalajikkeet Freestyle Hopsin tuore Nelson Sauvin ja Nelson Sauvin Hop Kief. Tämä törppö on samea ja pörröinen. Raju ja välinpitämätön humalankäyttö tuottaa tähän pahapyllyyn nektariinimaisuutta, passionhedelmää, appelsiinisuutta ja hedelmäguavaa yhdistettynä greippisyyteen. Aromimaailman lehdykkäisyys tuo mieleen Snoop Doggin treenikellarin. Sen verran dänkki on tunnelma.

Voit päättää itse, kumpi vie voiton sydämessäsi ja makunystyröissäsi. Tai parempi vielä, anna niiden taistella ystävällisesti keskenään ja nauti voittajan valitsemisesta. Kumpi? Vai Kampi? Tulos voi yllättää, mutta sinä olet tässä se voittaja!

Kumpi 8,5% ja Kampi 8,5% on tarkoitus maistella yhdessä. Kyseessä on olutkaksikko, joka on tehty vertailun vuoksi. Molemmat sisältävät erittäin tuoretta erää Freestyle Hopsin humalia sekä  SubZero Hop Kiefhumalaa; käänteentekevää innovatiivista humalaöljyä, joka on uutettu humalakukinnoista pakkasessa, jolloin tiiviiden humala-aromien lisäksi saadaan kuohkeampi suutuntuma ja mehukas profiili.

6,90€ / 0,44L (15,68€/L)