Kumpi 8,5%

6,90  sis. ALV

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Kumpi 8,5%  | New Zealand IPA | Motueka, Motueka Hop Kief

Vanha kunnon ikuisuuskysymys, jossa Kumpi ja Kampi tappelemassa kuin Ferdinand von Wrightin metsot… siis kiivit konsanaan! Mutta kumpi voittaa tämän taiston? Lapsuuden kompakysymysmuistoja puhkaiseva New Zealand IPA mahdollistaa traumojen käsittelyn oluen muodossa.

Pääosassa uudenseelannin ihastuttavat humalalajikkeet, tuore erä Freestyle Hopsin Motuekaa ja Motueka Hop Kiefia. Tämä törppö on sumuisen samea höyhenpylly, jossa pääosaa suorittaa sitrus ja limetti, josta suunta käy lähes hobittimaiselle pitkälle matkalle kohti muun tyylisiä sitrushedelmiä ja yleistä trooppisuutta.

Voit päättää itse, kumpi vie voiton sydämessäsi ja makunystyröissäsi. Tai parempi vielä, anna niiden taistella ystävällisesti keskenään ja nauti voittajan valitsemisesta. Kumpi? Vai Kampi? Tulos voi yllättää, mutta sinä olet tässä se voittaja!

Kumpi 8,5% ja Kampi 8,5% on tarkoitus maistella yhdessä. Kyseessä on olutkaksikko, joka on tehty vertailun vuoksi. Molemmat sisältävät erittäin tuoretta Freestyle Hopsin humalaa sekä SubZero Hop Kiefhumalaa; käänteentekevää innovatiivista humalaöljyä, joka on uutettu humalakukinnoista pakkasessa, jolloin tiiviiden humala-aromien lisäksi saadaan kuohkeampi suutuntuma ja mehukas profiili.

6,90€ / 0,44L (15,68€/L)