Leviathan 6,5%

16,00  sis. ALV

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Leviathan 6,5% | Mix. Ferm. Farmhouse Ale | Rhubarb

Tervetuloa jälleen uusimman ja salaperäisen Wild Barrel Series -tuotteen pariin! Merihirviöaiheesta jo tiedämmekin, että tarjolla on sulottelevaa farmhouse alea. Vastustelu ei auta, anna Leviathanin vetää sinut mukaansa syvyyksiin.

Tämä mix. ferm. farmhouse ale on sekoite, jonka osaset ovat kypsyneet Chardonnay-tynnyreissä aina 12 kuukaudesta 14 kuukauteen yhdessä erilaisten brettanomyces-villihiivakantojen sekä maitohappoa tuottavien bakteerien kanssa. Lisäksi olut on päässyt tynnyröinnin jälkeen maustumaan neljän lisäkuukauden verran paikallisesti hankitun raparperin kanssa.

Lopputulos on villi, hapan ja ruraalisen kaunis – suorastaan kuulasta nektaria lasissa. Alun hyökyvä happamuus muuntautuu soveliaan tanniinisuuden ja kepeän tynnyrin luoman kuivuuden ristisiitoksessa kohti kesäistä hapokasta raparperia. Rungon hallinnasta tanssivat tasaväkisesti Chardonnay-tynnyrien tuomat rypälemäinen hedelmäisyys ja tanniini, jotka hiljalleen kesyttyvät raparperin syleilyssä. Olut avautuu kerroksittain, sillä makumaailman nyanssit muuntautuvat lasissa upeasti yllättäen nautiskelijan suullinen toisensa jälkeen.

Huomioithan, että tässä oluessa on kypsyttelypotentiaalia, joten oikein säilytettynä tämä olut säilyy ja kehittyy vielä useamman vuoden ajan.

16,00€ / 0,75L (21,33€/L)