Murder Blend #2 2022 8,0%

16,00  sis. ALV

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Murder Blend #2 2022 8,0%

Tervetuloa jälleen Tujun salaperäisen Wild Barrel Seriesin pariin!

Tämä jo tuttu, siivekkäämissä maailmoissa leijaileva tuotesarja esittelee tripelien valloittavaa maailmaa. Poikkeuksellisesti pariskuntana julkaistava blend #2 ja blend #3 ovat pohjimmiltaan samoja, mutta profiililtaan täysin erilaisia teoksia. Molemmat on tynnyröity ja humaloitu eri tyyliin.

Murder Blend #2 2022 8,0% on sekoite erilaisista tripeleista, joita on tynnyrikypsytetty kahdestatoista aina kahteenkymmeneen kuukauteen. Tynnyreiksi on valikoitunut bourbon ja punaviinitynnyrit, joissa olut on ollut kosketuksissa panimon oman brettanomyces villihiivakannan ja maitohappoa tuottavien bakteerien kanssa. Sekoite on kuivahumaloitu Cascade- ja Nelson Sauvin-humalin. Pohjaltaan jopa kirpeän hapan olut taittuu myös rypälemäiseen ja hedelmäiseen otteeseen. Makumaailma lentelee hedelmäisestä kohti punaviinimäistä marjaisuutta sisältäen myös sopivassa suhteessa puraisevaa tanniinisuutta, kepeän maakellarimaisuuden pistäessä palettia ruotuun.

Huomioithan, että tässä oluessa on kypsyttelypotentiaalia, joten oikein säilytettynä tämä olut säilyy ja kehittyy vielä useamman vuoden ajan.

16,00€/0,75L (21,33€/L)