Murder Blend #3 2022 8,0%

16,00  sis. ALV

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Murder Blend #3 2022 8,0%

Tervetuloa jälleen Tujun salaperäisen Wild Barrel Seriesin pariin!

Tämä jo tuttu, siivekkäämissä maailmoissa leijaileva tuotesarja esittelee tripelien valloittavaa maailmaa. Poikkeuksellisesti pariskuntana julkaistava blend 2 ja blend 3 ovat pohjimmiltaan samoja, mutta profiililtaan täysin erilaisia teoksia. Molemmat on tynnyröity ja humaloitu eri tyyliin.

Murder Blend #3 2022 8,0% on sekoite erilaisista tripeleista, joita on tynnyrikypsytetty kahdestatoista aina kahteenkymmeneen kuukauteen. Tynnyreiksi on valikoitunut bourbon ja punaviinitynnyrit, joissa olut on ollut kosketuksissa panimon oman brettanomyces villihiivakannan ja maitohappoa tuottavien bakteerien kanssa. Sekoite on kuivahumaloitu Motueka- ja Amarillo-humalin. Pohjaltaan voimakkaan hapan olut on myös kepeän hedelmäinen ja moniulotteinen, tuoden pintaan lämmitessä hiivan tuottamia miellyttäviä maakellarimaisia makumaailmoja, tammista tanniinia ja tynnyrin kitalakea kuivattavaa kosketusta.

Huomioithan, että tässä oluessa on kypsyttelypotentiaalia, joten oikein säilytettynä tämä olut säilyy ja kehittyy vielä useamman vuoden ajan.

16,00€/0,75L (21,33€/L)