Void Anomaly 12,0%

9,50  sis. ALV

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Void Anomaly | Barrel aged coffee stout | Tuju x Adroit Theory 🇺🇸

Tätä on odotettu! Void Anomaly on kahden valtavan imperial stoutin kosminen törmääminen! Toinen puoli sekoitteesta on valmistettu amerikkalaisten ystäviemme Adroit Theory Brewing Companyn kanssa ja toinen puolikas on kypsytetty täydellisyyteen asti bourbontynnyreissä 16 kuukauden ajan. Jotta yhteistyömme hedelmä siirtyisi vielä askeleen isompiin sfääreihin, käytimme jumalaista guatemalalaista kahvia, jonka meille paahtoi lappeenrantalainen Makea Coffee!

Virginiasta ponnistava Adroit Theory Brewing Company 🇺🇸 on tullut tutuksi kotimaassaan raskaamman musiikin kuvastoista, sillä rakkaus metallimusiikkiin näkyy jokaisessa tuotteessa. Upeilla graafisilla ilmeillä varustetut tölkit pitävät yleensä sisällään sameita, moderneja IPA-oluita, hedelmäisiä hapanoluita kuin myös pastry- ja tynnyrikypsytettyjä imperial stoutteja.

Makea Coffee on lappeenrantalainen, vuoden paahtimon tittelin 2022 saanut pienpaahtimo. Makea Coffee varmistaa, että hommat ovat kestävällä pohjalla ja varmistaa sen, että viljelijä saa asianmukaisen korvauksen. Eettisen paahtimon lisäksi he ovat kahvilounge, jossa omistautuneet ammattilaiset tuovat bileet kielellesi.

9,50€ / 0,44L (21,59€/L)