WILD BARREL SERIES

Wild Barrel Series on villihiivapohjainen tynnyriprojekti ja tuotesarja. Tuotesarja esittelee hienostunutta makumaailmaa, joka muodostuu luontaisten villihiivojen ja eri-ikäisten olutpohjien sekoittamisesta. Lopputuloksessa korostuu aika, joka oluelle on annettu. Ajan kanssa tynnyreiden kosketus ja kypsyminen mahdollistavat oluelle villin, intensiivisen ja äärimmäisen monipuolisen makumaailman.

Kaikista näkyvin osa tuotannosta keskittyy kypsytyshuoneemme tynnyreihin, mutta olemme antaneet vapaita käsiä piilossa lymyileville ahkerille uurastajille; Brettanomyces -villihiivakannoille sekä maitohappoa tuottaville bakteereille. Nämä luontaiset villiihiivat ja bakteerit ovat varmasti suuremmalle yleisölle tuttuja esimerkiksi belgialaisista Lambiceista. Osa julkaistuista Wild Barrel-tuotteista tulee olemaan pysyvämpiä, mutta oluet luodaan eri tynnyrien eri-ikäisistä sisällöistä. Isoa osaa tuotteista maustetaan paikallisesti hankituin marjoin ja hedelmin.

Osa oluista tulee olemaan myös selkeästi kokeellisempia. Valmistumisen jännittävyys piilee juuri tässä erien sekoittamisesta ja pohjana käytetystä oluesta riippuen kypsytysaika vie vuodesta noin kolmeen vuoteen. Varastollamme on tälläkin hetkellä kypsymässä useita eri-ikäisiä ja -tyylisiä tuotteita. Bretta tuo mukaan moniulotteista, syvää ja laajakirjoista makumaailmaa. Vaikka oluiden kypsytysaika on pitkä, mutta on hyvä huomioida, että pullotetulla oluella on myös kypsytyspotentiaalia kotona. Oikein säilytettynä nämä oluet säilyvät ja kehittyvät vielä useamman vuoden ajan.

Julkaisemme Wild Barrel Series -oluita kypsymisaikojen ehdoilla ja uusimmat lanseeraukset löydät helpoiten verkkonoutokaupastamme. Vaihtuva valikoimamme on suosittu laadukkaissa olutravintoloissa, joten tuotteiden saatavuutta kannattaa kysyä oman suosikkipaikkasi henkilökunnalta.