Kuvaus
Pääsylippu Sour Cellarsin (US) tastingiin keskiviikkona 11.6.2025 klo 18:00
Aurinkoisesta Kaliforniasta saapuu Tuju Taproomiin Lappeenrantaan itse omistaja / perustaja Chintya Doty Sour Cellars Brewerystä! Tämä on eksklusiivinen ja harvinainen Suomen vierailu, jolloin pääset kuulemaan tarinoita tuotteiden takaa!
Sour Cellars on hyvin suosittu panimo meillä Euroopassakin. Kalifornian Rancho Cucamongassa toimiva artesaanipanimo valmistaa huippuluokan hapanoluita vuosien tynnyrikypsytyksellä ja villihiivojen taidolla. Sour Cellars vie perinteisen lambic-tyylisten oluiden perinteen uudelle tasolle yhdistämällä tieteellisen tarkkuuden ja luovan kokeilun. Jokainen pullo on ainutlaatuinen, moniulotteinen makumatka; käsintehty ja huolella hiottu.
Tämä ei ole vain olutta – tämä on taidetta!
Tasting käydään englanniksi.
30€ / per henkilö
Huom! Tujun tapahtumien lipuilla ei ole automaattisesti vaihto- tai palautusoikeutta, vaan ne ovat sopimuskohtaisia. Mikäli tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta, sinulla on oikeus saada lipun hinta takaisin.
TASTING-TUOTTEET:
- Damfino – 6.2% – Blend of barrel aged spontaneous golden sour (26 months & 16 months aged) & barrel aged honey saison (38 month & 25 months aged) refermented w/ California organic Peach & Nectarine
- Pyrotechnic Pleasantries – 5,9% – Blended sour ale re-fermented with strawberries
- Circumbendibus – 6,5% – A blend of golden sour ales re-fermented with peaches, nectarines, apricots and passionfruit
- Tweague – 5,0% – Blended golden sour ale re-fermented with kumqvats