taproom_logo

Tuju Taproom
on avoinna!

Tuju Taproom, Pizzeria & Shop sijaitsee Lappeenrannan kauniilla Rakuunamäellä. Hanoja taproomissa on 16 kappaletta, jonka lisäksi janoista palvelee vaihtuvaa ja laadukas vierasvalikoima ja kylmäkaapit. Vieraskaapeissa panostamme laadukkaisiin käsityölaisoluisiin ja -siidereihin sekä alkoholittomiin panimotuotteisiin. Tuju Taproomilla on eksklusiivinen ulosmyynti omissa tuotteissa aina 12% asti. Taproom löytyy osoitteesta Soittokunnanraitti 3.

Ruokimme myös nälkäiset, sillä meillä on tarjolla napolilaistyylistä hapanjuuripizzaa, joissa korostuu paikallisuus. Toistaiseksi otamme pyötävarauksia vain yli 10 hengen ryhmille. Järjestämme myös tastingeja ja panimokierroksia. Yhteydenotot suoraan osoitteeseen taproom@panimotuju.fi.

Take away -tilaukset onnistuvat myös. Otamme noutona ennakkotilauksia vastaan puhelimitse ja käytämme myös Woltia kotiinkuljetuksissa. Kiireestä huolimatta pizzat valmistuvat alle vartissa ja odotellessahan on mukava sipasta vaikka yksi kylmä huurteinen Tujun tunnelmallisella terassilla.

Verkkonoutokauppamme palvelee osoitteessa panimotuju.fi/kauppa ja verkkokaupassa tehdyt olutostokset noudetaan Tuju Taproomista tiskiltä. Huomioithan, ettemme voi ulosmyydä emmekä luovuttaa verkkokauppatilauksia klo 21:00 jälkeen.

AUKIOLOAJAT:
MA – TI 12 – 22,  (keittiö auki 12 – 21)
KE – LA 12 – 00,  (keittiö auki 12 – 23)
SU 12 – 22, (keittiö auki 12 – 21)

Taproomin hanassa tällä hetkellä: