Vermin 6,5%

16,00  sis. ALV

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Vermin 6,5% 0,75L | Mix. ferm. golden ale | Zilga

Tervetuloa Tujun salaperäisen Wild Barrel Seriesin pariin! Vermin on rypäleillä maustettu villiolut suoraan tuholaisten valtakunnasta, jossa tikarimaisilla hännillä varustetut rutontuojat ovat silmät kiiluen vahtineet pitkää tynnyrikypsytystä.

Vermin 6,5% on sekoite eri golden aleista, jotka ovat kypsyneet 12kk portviini– ja 18kk punaviinitynnyreissä yhdessä erilaisten brettanomyces-villihiivakantojen sekä maitohappoa tuottavien bakteerien kanssa. Tätä hekumallisen punertavaa nektaria on lisäksi kypsytetty paikallisesti hankittujen Zilga-viinirypäleiden kanssa, tuoden olueeseen ryhtiä sekä väriä.

Vermin kyllä puraisee talttahampaillaan happamasti, mutta käytettyjen rypäleiden sekä tynnyreiden ansiosta ensisipaisut tuovat herkullista mausteisuutta, kesäistä marjaisuutta, kirsikkaisuutta, hellää rypälemäistä hedelmäisyyttä sekä viekasta makeaa karamellimaisuutta. Runkonsa on kohtalaisen kuivan pirskahteleva, tanniinien jyrsiessä kitalakea.

Huomioithan, että tässä oluessa on kypsyttelypotentiaalia, joten oikein säilytettynä tämä olut säilyy ja kehittyy vielä useamman vuoden ajan.

16€/0,75L (21,33€/L)