VALIKOIMA NYT

Panimoyhtiö Tujun miedompien oluiden pullovalikoima elää vuodenaikojen ja uutuuksien ehdoilla. Lisäksi tuotamme olutpuotimme hyllyille ja Alkon valikoimiin vahvempia oluita, joita voit bongata myös suosikkiravintolasi kylmäkaapeista.

Päivitämme säännöllisesti ajantasaista valikoimaa sivustollemme ja verkkonoutokauppaamme. Voit myös vaatia Tujua lähikauppasi hyllylle vinkkaammalla tästä karmivasta vääryydestä meille tai suoraan kaupiaalle. Ole siis rohkea ja vaadi Tujua!

RAVINTOLA-
VALIKOIMA

Intohimomme on toteuttaa laadukkaita oluita ja moni tyylilaji vaatiikin yli pöhkön 5,5% alkoholivahvuuden. Ravintoloille tarkoitetuissa oluissa olemme olleet alusta asti kokeellisempia ja pystymme tuottamaan erityylisiä uutuuksia hyvinkin tiiviistiä.

Astioimme vahvempia tuotteita myös oman puotimme valikoimaan pulloin, sekä kohuttuina pöniköinä (engl. Growler). Pöniköihin astioitu tuoreolut säilyy kylmässä 3 vuorokautta, jotan muistutamme myös täällä juomaan oluesi nopeasti ja tyylillä!

Ravintolavalikoimaan tehtyjä tuotteita on paljon. Listan ensimmäisiä tuotteita löytyy toivottavasti lähikuppilasi hanasta ja vanhempia teoksia voi nostalgisesti muistella alla olevasta arkistosta.