Olutpuoti

Tujun panimopuoti palvelee vaativampaakin herkkusuuta. Omien tuotteiden lisäksi vieraskaappi esittelee kuumimpia panimoita ja viileimpiä pulloja ja purkkeja meiltä ja muualta. Tämän lisäksi siiderikaapista löydät kauneimmat siiderit varmasti oikein viilennettyinä!

O L U T P U O D I N A U K I O L O A J A T:
Torstaisin 12-17 | perjantaisin 12-18
(Pöniköitä sisältävien ennakkotilausten oletettu noutopäivä on perjantai.)

Verkkokauppamme palvelee 24/7 osoitteessa panimotuju.fi/kauppa. Panimopuoti löytyy osoitteesta Meijerinkatu 4 ja käynti panimokaupalle tapahtuu Savenvalajantien kautta. Tervetuloa!

taproom_logo

UUSI TAPROOM ON AVATTU KESÄKUUSSA!

MODERNIA KÄSITYÖOLUTTA PERINTEISIN TEKNIIKOIN. ILMAN KOMPROMISSEJA.

Panimoyhtiö Tuju on perustettu vuonna 2015 tarkoituksena tuoda laadukas käsityöolutkulttuuri takaisin Lappeenrantaan. Perustajien nimikirjainten mukaan nimetyn panimon missiona on valmistaa olutta perinteisin tekniikoin käsityönä, jolloin prosessin jokainen vaihe on toteutettu tarkkuudella tiukan laadunvalvonnan alla. Lopputuloksena syntyy tyylipuhtaita oluita, joiden intensiiviset maut ja lähestyttävyys koukuttavat maistajansa Tujun parempien oluiden pariin kerta toisensa jälkeen.

Vanhassa meijerissä toimiva Panimoyhtiö Tuju on palkittu lukuisasti stouteistaan ja vahvasti humaloitujen oluiden suosio on saanut aikaiseksi suoranaisen hypen harrastajien keskuudessa. Tästä huolimatta Tuju ei suostu kategorisoitumaan minkään tietyn tyylin edustajaksi vaan jatkaa tyylien ja tekniikoiden kehittämistä jatkuvasti uusille alueille. Ammattitaito ja pitkäjänteisyys laatuoluen parissa kulminoituvat Tujun Wild Barrel ja Black Barrel oluissa, joiden osuus panimon tuotannossa kasvaa jatkuvasti.

Omintakeinen huumori, rouheus ja särmä graafinen viimeistely toimii koukkuna kaikessa Tujun tekemisessä. Tinkimätön asenne ja pyöristämättömät kulmat puhuttavat oluen ystäviä niin hyvässä kuin pahassakin, joka tukee Tujun visiota kasvaa Suomen kiinnostavimmaksi panimoksi.

Uutiset

Tsekkaa sosiaalisesta mediasta mitä meille kuuluu. Olemme aktiivisia ja tarjoamme seuraajillemme informaatioähkyn Facebookissa ja Instagramissa. Ota tilimme seurantaan, jolloin et missaa mitään!

     

Pizzamenumme esittely jatkuu ja tämän pizza transformoituu suuhusi sulaen!

🌱🍕 Vegan Fox! 🌱🍕 
Tämä herkku ei ole mikä tahansa pizza, vaan se on päätähti omanlaisensa kulinaarisen karkelonsa keskipisteessä. Reseptiä on käsikirjoitettu pitkään ja pääosia näyttelevät vegaaninen yrtti-kermakastike, paahdettu punajuuri, kreikkalaistyylinen vegaaninen juusto, cashewpähkinäkrokantti, rucola ja fermentoitu
sitruuna-basilikaöljy.

Onko edes perjantai, jos sitä ei kruunaa pizzalla??
Pizzamenumme esittely jatkuu ja tämän pizza transformoituu suuhusi sulaen! 🌱🍕 Vegan Fox! 🌱🍕 Tämä herkku ei ole mikä tahansa pizza, vaan se on päätähti omanlaisensa kulinaarisen karkelonsa keskipisteessä. Reseptiä on käsikirjoitettu pitkään ja pääosia näyttelevät vegaaninen yrtti-kermakastike, paahdettu punajuuri, kreikkalaistyylinen vegaaninen juusto, cashewpähkinäkrokantti, rucola ja fermentoitu sitruuna-basilikaöljy. Onko edes perjantai, jos sitä ei kruunaa pizzalla??
2 päivää ago
View on Instagram |
1/9
Uskomatonta, mutta perjantai lähestyy. Klo 21:00 on Taproomilla aina juhla-aika, koska silloin perjantaipullo avautuu. Myynnit 1dl annoksian niin kauan kuin pulloa on jäljellä.

🇺🇸 @centralwaters on 1998 Amherstiin, Wisconsiniin perustettu käsityöläispanimo, joka on kerännyt harrastajien suitsutusta erityisesti tammitynnyröinneistään. Useita palkintoja kahminut panimo on myös ympäristövastuullinen ja pyrkii toimillaan minimoimaan ympäristövaikutuksia.

🍾Black Gold 2022 13,0% BBA Imp. Stout (Untappd 4.47)

Yksi Central Watersin rajoitetuimmista ja kovasti tavoitelluista oluista. Tämän bourbon-tynnyrikypsytetyn imperial stoutin pullot julkaistaan panimolla joka lokakuu. Jokaisen vuosikerran resepti on erilainen kuin edellisen. Suorastaan majesteettinen! Pitäisiköhän peruuttaa koko perjantaipullo ja juoda itse? 

#tujutaproom #panimoyhtiötuju #olut #panimotuju #pienpanimo #lappeenranta #beer
Uskomatonta, mutta perjantai lähestyy. Klo 21:00 on Taproomilla aina juhla-aika, koska silloin perjantaipullo avautuu. Myynnit 1dl annoksian niin kauan kuin pulloa on jäljellä. 🇺🇸 @centralwaters on 1998 Amherstiin, Wisconsiniin perustettu käsityöläispanimo, joka on kerännyt harrastajien suitsutusta erityisesti tammitynnyröinneistään. Useita palkintoja kahminut panimo on myös ympäristövastuullinen ja pyrkii toimillaan minimoimaan ympäristövaikutuksia. 🍾Black Gold 2022 13,0% BBA Imp. Stout (Untappd 4.47) Yksi Central Watersin rajoitetuimmista ja kovasti tavoitelluista oluista. Tämän bourbon-tynnyrikypsytetyn imperial stoutin pullot julkaistaan panimolla joka lokakuu. Jokaisen vuosikerran resepti on erilainen kuin edellisen. Suorastaan majesteettinen! Pitäisiköhän peruuttaa koko perjantaipullo ja juoda itse? #tujutaproom #panimoyhtiötuju #olut #panimotuju #pienpanimo #lappeenranta #beer
3 päivää ago
View on Instagram |
2/9
🕵️Oluttautuja 5,5% | DDH Citra pale ale| Citra, Citra Incognito🕵️

Joko sinä ole maistanut kieltolakiagenttimme erikoista - Oluttautujaa 5,5%? Olut, josta puhutaan vain kuiskaten? Oluttautuja on salakavalasti vain ja ainoastaan Citralla humaloitu mehuttelu! Uusin erä on nyt purkitettu, mutta älä viserrä siitä lättäjaloille!

Oluttautuja on hekumallinen soppa, joka esittelee Citran ultimaattista ylivoimaisuutta. Citra ja Citra Incognito naputtelevat aromipuolelle toki sitrushedelmää, mutta yhdessä muodostavat myös näin raflaavasti yliannosteltuna myös muutakin hedelmäisyyttä. Tanssijalkaa vipattava greippisyys yhdistettynä katkeransuloiseen limeen, taittuen varieteen sivuosassa kohti parfyymimäistä passionhedelmää, marjaisuutta ja jopa kenties hentoa persikkaisuutta.

Pidä silmäsi auki - ihmiset lähettyvilläsi saattavat olla kiinnostuneita lasisi sisällöstä!
Uusin erä heti saatavissa Tujun tehtaanmyymälästä!
🕵️
🕵️
🕵️
🕵️
 #lappeenranta #panimotuju #tujutaproom #panimoyhtiötuju #pienpanimo #olut
🕵️Oluttautuja 5,5% | DDH Citra pale ale| Citra, Citra Incognito🕵️ Joko sinä ole maistanut kieltolakiagenttimme erikoista - Oluttautujaa 5,5%? Olut, josta puhutaan vain kuiskaten? Oluttautuja on salakavalasti vain ja ainoastaan Citralla humaloitu mehuttelu! Uusin erä on nyt purkitettu, mutta älä viserrä siitä lättäjaloille! Oluttautuja on hekumallinen soppa, joka esittelee Citran ultimaattista ylivoimaisuutta. Citra ja Citra Incognito naputtelevat aromipuolelle toki sitrushedelmää, mutta yhdessä muodostavat myös näin raflaavasti yliannosteltuna myös muutakin hedelmäisyyttä. Tanssijalkaa vipattava greippisyys yhdistettynä katkeransuloiseen limeen, taittuen varieteen sivuosassa kohti parfyymimäistä passionhedelmää, marjaisuutta ja jopa kenties hentoa persikkaisuutta. Pidä silmäsi auki - ihmiset lähettyvilläsi saattavat olla kiinnostuneita lasisi sisällöstä! Uusin erä heti saatavissa Tujun tehtaanmyymälästä! 🕵️ 🕵️ 🕵️ 🕵️ #lappeenranta #panimotuju #tujutaproom #panimoyhtiötuju #pienpanimo #olut
4 päivää ago
View on Instagram |
3/9
Hoptinen Illuusio | Session IPA | Citra, Simcoe, Columbus

Uusimpaan esitykseen nyt liput myynnissä! Jokaikinen hörppy on maaginen näytös itsessään!

Tuttu Hoptinen Illuusio on kevyesti puraiseva ja hedelmäisesti hellivä, helpon juotavuuden India Pale Ale, joka kuitenkin täräyttää kanit hatusta heti kättelyssä! Taikurin show on taas vaihtunut, ja kaikki kortit ammutaan hihasta kerralla. Yleisö pidättelee hengitystä taikasanojen “Citra, Simcoe, Columbus” kajahtaessa!

Avustaja sahataan kahtia terävällä sitruksisuudella, jota tasoittelee hatusta hyppivä raikas hedelmäisyys. Lavalla levitoi pieni mausteisuus, ja viimeistelevä tropiikki ja mäntyisyys pistävät viimeistään aivot solmuun.

Uusin erä, uusin humalin vapautetaan ympäri Suomen tällä viikolla! 🍻✨
Hoptinen Illuusio | Session IPA | Citra, Simcoe, Columbus Uusimpaan esitykseen nyt liput myynnissä! Jokaikinen hörppy on maaginen näytös itsessään! Tuttu Hoptinen Illuusio on kevyesti puraiseva ja hedelmäisesti hellivä, helpon juotavuuden India Pale Ale, joka kuitenkin täräyttää kanit hatusta heti kättelyssä! Taikurin show on taas vaihtunut, ja kaikki kortit ammutaan hihasta kerralla. Yleisö pidättelee hengitystä taikasanojen “Citra, Simcoe, Columbus” kajahtaessa! Avustaja sahataan kahtia terävällä sitruksisuudella, jota tasoittelee hatusta hyppivä raikas hedelmäisyys. Lavalla levitoi pieni mausteisuus, ja viimeistelevä tropiikki ja mäntyisyys pistävät viimeistään aivot solmuun. Uusin erä, uusin humalin vapautetaan ympäri Suomen tällä viikolla! 🍻✨
5 päivää ago
View on Instagram |
4/9
🇫🇮 Meillä on ilo ja onni ilmoittaa, että voit tilata Tujua ympäri Eurooppaa (koskee myös Suomea) ja Britanniaan. Alankomaiden yhteistyökumppanimme @bierloods22  latasi Tujun oluet verkkokauppaansa  ja näin ollen Tujua saa helposti joulupöytään, olitpa missä vain! 🎄

🇬🇧 We are delighted to announce that now you can order Tuju throughout Europe (including Finland) and the United Kingdom. Our Dutch partner, Bierloods22, has added Tuju's beers to their online shop, making it easy to enjoy Tuju at your Christmas table, no matter where you are! 🎄
🇫🇮 Meillä on ilo ja onni ilmoittaa, että voit tilata Tujua ympäri Eurooppaa (koskee myös Suomea) ja Britanniaan. Alankomaiden yhteistyökumppanimme @bierloods22 latasi Tujun oluet verkkokauppaansa ja näin ollen Tujua saa helposti joulupöytään, olitpa missä vain! 🎄 🇬🇧 We are delighted to announce that now you can order Tuju throughout Europe (including Finland) and the United Kingdom. Our Dutch partner, Bierloods22, has added Tuju's beers to their online shop, making it easy to enjoy Tuju at your Christmas table, no matter where you are! 🎄
1 viikko ago
View on Instagram |
5/9
🔥🍕Tujun pizzamenu uusiutuu!💣💥Myös Woltissa!💥

Ken Tuju Taproomin ovista sisään käy, saa kaiken toivonsa heittää. Sen verran armottomia ovat pari tässä esiteltävää pizzauutuutta!

🪓Pyöveli: Hätkähdyttävän päätön pizzamme sisältää Tilateurastamo Ikosen tuoremakkaraa, fior di latte -mozzarellaa, puolukkasalsaa, karamellisoitua mallasta ja pyöveli-olutsinappimajoneesia

🌶️Tuonela: Vain nimensä puolesta synkkä makkarailottelu sisältää salamia, pepperonimakkaraa, tulista ndujaa, pikkelöityä jalapenoa ja chilillä maustettua Kuorttisen hunajaa Lappeenrannasta

Siinähän teillä riittää alkuun ihmettelemistä! Muista, että mikäli olet estynyt, niin Wolt liikkuu kyllä
🍕
🍕
🍕
🍕
#panimoyhtiötuju #panimotuju #tujutaproom #pizza #lappeenranta
🔥🍕Tujun pizzamenu uusiutuu!💣💥Myös Woltissa!💥 Ken Tuju Taproomin ovista sisään käy, saa kaiken toivonsa heittää. Sen verran armottomia ovat pari tässä esiteltävää pizzauutuutta! 🪓Pyöveli: Hätkähdyttävän päätön pizzamme sisältää Tilateurastamo Ikosen tuoremakkaraa, fior di latte -mozzarellaa, puolukkasalsaa, karamellisoitua mallasta ja pyöveli-olutsinappimajoneesia 🌶️Tuonela: Vain nimensä puolesta synkkä makkarailottelu sisältää salamia, pepperonimakkaraa, tulista ndujaa, pikkelöityä jalapenoa ja chilillä maustettua Kuorttisen hunajaa Lappeenrannasta Siinähän teillä riittää alkuun ihmettelemistä! Muista, että mikäli olet estynyt, niin Wolt liikkuu kyllä 🍕 🍕 🍕 🍕 #panimoyhtiötuju #panimotuju #tujutaproom #pizza #lappeenranta
1 viikko ago
View on Instagram |
6/9
Perjantaipullo nasahtaa perjantaina. Pullo nasahtaa klo 21:00. Se nasahtaa Tuju Taproomilla. Ole paikalla tai ole nolo.

🇺🇸 @cyclebrewing on kotoisin St. Petersburgista, Floridasta. Panimo on erityisen tunnettu laadukkaista, pitkään tynnyrikypsyneistä käsityöoluistaan. Tälläkin kertaa testaillaan legendaarista viikonpäiväsarjaa!

🍾Sunday (2021) Barleywine (Untappd 4.44)🍾
Cycle panee tämän oluen vain kerran vuodessa, eli kun se on loppu niin ei tarvitse enää odottaa kuin maksimissaan 364 päivää. Tämä barley wine on kypsynyt 30 kuukautta Bourbon-tynnyreissä, joten jokainen samettinen siemaisu huokuu rikkasta viskintäyteistä makua.

Viskositeetiltään paksu, tamminen, rikkaan hedelmäinen, paahteisen sokerinen ja ennen kaikkea herkän hivelevän suklainen sekoitus, joka huokuu myös karamelitoffeeta ja paahdettua mallasta sekä syntisen silkkinen runko... 

1dl, ostat ja juot. Aika simppeliä!
Perjantaipullo nasahtaa perjantaina. Pullo nasahtaa klo 21:00. Se nasahtaa Tuju Taproomilla. Ole paikalla tai ole nolo. 🇺🇸 @cyclebrewing on kotoisin St. Petersburgista, Floridasta. Panimo on erityisen tunnettu laadukkaista, pitkään tynnyrikypsyneistä käsityöoluistaan. Tälläkin kertaa testaillaan legendaarista viikonpäiväsarjaa! 🍾Sunday (2021) Barleywine (Untappd 4.44)🍾 Cycle panee tämän oluen vain kerran vuodessa, eli kun se on loppu niin ei tarvitse enää odottaa kuin maksimissaan 364 päivää. Tämä barley wine on kypsynyt 30 kuukautta Bourbon-tynnyreissä, joten jokainen samettinen siemaisu huokuu rikkasta viskintäyteistä makua. Viskositeetiltään paksu, tamminen, rikkaan hedelmäinen, paahteisen sokerinen ja ennen kaikkea herkän hivelevän suklainen sekoitus, joka huokuu myös karamelitoffeeta ja paahdettua mallasta sekä syntisen silkkinen runko... 1dl, ostat ja juot. Aika simppeliä!
1 viikko ago
View on Instagram |
7/9
🧴Loppuviikon pönikkähommat, olkaatte hyvät!🧴

☄️Assteroidi 5,0% | Session NEIPA | Galaxy, Mosaic ja Citra☄️

Vaikka välillä taivaalla vilahtelee perseidejä, on todellinen nähtävyys Assteroidi! Assteroidi on jopa intergalaktisiin mittasuhteisiin pääsevä tähtisumuolut, jonka humaloinnista vastaa Galaxy, Mosaic ja Citra. Sumuisen samea pyllymehu vivahtelee suuntaan jos toiseen tarjoten kuivahkoa greippistä ja sitrusmaista alkuräjähdystä siirtyen kohti viekoittelevaa aprikoosimaista hedelmäisyyttä. Session IPAksi tämä tannerta tömisyttävä täräys tarjoaa vakaan ja pehmeän suutuntuman. 

🫐Mustikkas Wit Attitudes 5,7% | Blueberry sour🫐

Straight Outta Harapainen, Lepra 53500! Mustikkas Wit Attitudes on kunnianosoitus legendaariselle ja vaikutusvaltaiselle yhdysvaltalaiselle rapkokoonpano N.W.A:lle, joka perustettiin 1987 Los Angelesissa. Tähän on ympätty aika ronskit määrät mustikkaa, jotta makeahko mustikkaisuus yhdistettynä happamaan runkoon vie kirpeänmakealle törmäyskurssille niin kuin katujen valtiaat ja sinivuokot konsanaan. 

Pönikkämyymälä on auki
🫐🫐🫐🫐🫐
🫐TO 12-17🫐
🫐PE 12-18🫐
🫐🫐🫐🫐🫐
🧴Loppuviikon pönikkähommat, olkaatte hyvät!🧴

☄️Assteroidi 5,0% | Session NEIPA | Galaxy, Mosaic ja Citra☄️

Vaikka välillä taivaalla vilahtelee perseidejä, on todellinen nähtävyys Assteroidi! Assteroidi on jopa intergalaktisiin mittasuhteisiin pääsevä tähtisumuolut, jonka humaloinnista vastaa Galaxy, Mosaic ja Citra. Sumuisen samea pyllymehu vivahtelee suuntaan jos toiseen tarjoten kuivahkoa greippistä ja sitrusmaista alkuräjähdystä siirtyen kohti viekoittelevaa aprikoosimaista hedelmäisyyttä. Session IPAksi tämä tannerta tömisyttävä täräys tarjoaa vakaan ja pehmeän suutuntuman. 

🫐Mustikkas Wit Attitudes 5,7% | Blueberry sour🫐

Straight Outta Harapainen, Lepra 53500! Mustikkas Wit Attitudes on kunnianosoitus legendaariselle ja vaikutusvaltaiselle yhdysvaltalaiselle rapkokoonpano N.W.A:lle, joka perustettiin 1987 Los Angelesissa. Tähän on ympätty aika ronskit määrät mustikkaa, jotta makeahko mustikkaisuus yhdistettynä happamaan runkoon vie kirpeänmakealle törmäyskurssille niin kuin katujen valtiaat ja sinivuokot konsanaan. 

Pönikkämyymälä on auki
🫐🫐🫐🫐🫐
🫐TO 12-17🫐
🫐PE 12-18🫐
🫐🫐🫐🫐🫐
🧴Loppuviikon pönikkähommat, olkaatte hyvät!🧴 ☄️Assteroidi 5,0% | Session NEIPA | Galaxy, Mosaic ja Citra☄️ Vaikka välillä taivaalla vilahtelee perseidejä, on todellinen nähtävyys Assteroidi! Assteroidi on jopa intergalaktisiin mittasuhteisiin pääsevä tähtisumuolut, jonka humaloinnista vastaa Galaxy, Mosaic ja Citra. Sumuisen samea pyllymehu vivahtelee suuntaan jos toiseen tarjoten kuivahkoa greippistä ja sitrusmaista alkuräjähdystä siirtyen kohti viekoittelevaa aprikoosimaista hedelmäisyyttä. Session IPAksi tämä tannerta tömisyttävä täräys tarjoaa vakaan ja pehmeän suutuntuman. 🫐Mustikkas Wit Attitudes 5,7% | Blueberry sour🫐 Straight Outta Harapainen, Lepra 53500! Mustikkas Wit Attitudes on kunnianosoitus legendaariselle ja vaikutusvaltaiselle yhdysvaltalaiselle rapkokoonpano N.W.A:lle, joka perustettiin 1987 Los Angelesissa. Tähän on ympätty aika ronskit määrät mustikkaa, jotta makeahko mustikkaisuus yhdistettynä happamaan runkoon vie kirpeänmakealle törmäyskurssille niin kuin katujen valtiaat ja sinivuokot konsanaan. Pönikkämyymälä on auki 🫐🫐🫐🫐🫐 🫐TO 12-17🫐 🫐PE 12-18🫐 🫐🫐🫐🫐🫐
1 viikko ago
View on Instagram |
8/9
🫐🫐 HANA- JA PÖNIKKÄJULKAISU! 🫐🫐
🫐Mustikkas Wit Attitudes 5,7% | Blueberry sour🫐

Olet juuri todistamassa katujen tietämyksen voimaa – Straight Outta Harapainen, Lepra 53500! Mustikkas wit attitudes on kunnianosoitus legendaariselle ja vaikutusvaltaiselle yhdysvaltalaiselle rapkokoonpano N.W.A:lle, joka perustettiin 1987 Los Angelesissa. Tähän on ympätty aika ronskit määrät mustikkaa, jotta makeahko mustikkaisuus yhdistettynä happamaan runkoon vie kirpeänmakealle törmäyskurssille niin kuin katujen valtiaat ja sinivuokot konsanaan. 

Mustikkas wit attitudesissa on vain yksi ongelma – sippaillessa unohdat yhteiskunnalliset epäkohdat. Hyvin hoodejaan puolustavasta prosentista johtuen, MWA pysyy raikkaana ja virkistävänä, saaden sinut rauhanomaiseen tilaan ja tarttumaan toiseen lasiin pyssykän sijaan!
🫐🫐 HANA- JA PÖNIKKÄJULKAISU! 🫐🫐 🫐Mustikkas Wit Attitudes 5,7% | Blueberry sour🫐 Olet juuri todistamassa katujen tietämyksen voimaa – Straight Outta Harapainen, Lepra 53500! Mustikkas wit attitudes on kunnianosoitus legendaariselle ja vaikutusvaltaiselle yhdysvaltalaiselle rapkokoonpano N.W.A:lle, joka perustettiin 1987 Los Angelesissa. Tähän on ympätty aika ronskit määrät mustikkaa, jotta makeahko mustikkaisuus yhdistettynä happamaan runkoon vie kirpeänmakealle törmäyskurssille niin kuin katujen valtiaat ja sinivuokot konsanaan. Mustikkas wit attitudesissa on vain yksi ongelma – sippaillessa unohdat yhteiskunnalliset epäkohdat. Hyvin hoodejaan puolustavasta prosentista johtuen, MWA pysyy raikkaana ja virkistävänä, saaden sinut rauhanomaiseen tilaan ja tarttumaan toiseen lasiin pyssykän sijaan!
2 viikkoa ago
View on Instagram |
9/9

Yhteys

Mitä asia koskee? Haluatko antaa palautetta tai onko Tujun oluet kenties loppu jääkaapista tai lähikauppasi hyllyiltä?

Meihin voit olla suoraan yhteydessä alla olevalla lomakkeella tai sitten ottaa rehellisesti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.