Stolas 6,8%

16,00  sis. ALV

9 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Stolas 6,8% 0,75L | Mix. ferm. golden ale

Tervetuloa Tujun salaperäisen Wild Barrel Seriesin pariin! Tujun uusin Wild Barrel Series-olut on pirullisen herkullinen ja saattaa vaatia hieman esoteerista viisautta.

Stolas 6,8% on sekoite eri golden aleista, jotka ovat kypsyneet 18kk punaviinitynnyreissä sekä 12kk Kyrön gin-tynnyreissä yhdessä erilaisten brettanomyces-villihiivakantojen sekä maitohappoa tuottavien bakteerien kanssa.

Stolas, tuo kuninkaallinen demoninen ilmentymä on lymynnyt tynnyreissä pitkään. Yhdessä punaviinitynnyrien tuoman tanniinisuuden ja tammisuuden kanssa, se sekoittuu Kyrö Distilling Companyn gintynnyreiden tuomaan makumaailmaan sulavasti, jolloin ginin luoma katajanmarjaisuus ja havuisuus pääsevät iskemään kuoren pinnan alle. Stolas on enemmän kuin metafyysinen olemus ja tästä juomasta paljastuvaa viisautta pitää tarkastella selkeällä mielellä ja vilpittömällä sydämellä, jotta se ei vie koko sieluasi. Pullon pohjalta saattaa löytyä olemassaolon syvimpiä kysymyksiä vailla vastauksia.

Huomioithan, että tässä oluessa on kypsyttelypotentiaalia, joten oikein säilytettynä tämä olut säilyy ja kehittyy vielä useamman vuoden ajan.

16€/0,75L (21,33€/L)